Amennyiben lehetne egy kívánságom, már szinte biztos vagyok, hogy tudást s méginkább megértést kérnék.

Tudás alatt nem a deriválás profizmusát, a találós kérdések 0.1 sec. alatti megoldását, a kovalens kötés pontos folyamatát, vagy az Árpád-házi királyok születési dátumának felmondását értem, hanem, hogy megértsem azt, mi van a bensőmben és mi van a környezetemben. Most kezdem felfogni, hogy ez nem pusztán a tudásról  önmagáról szól, hanem a tapasztalatról, melyet eszközként kaptunk létünk megértéséhez. A tapasztalat a tetteinkből s azok felfogásából merítkezik. A megértés egyszerűen világosabbá, tisztábbá, könnyebbé teszi a hétköznapokat. Egyszerűen megoldódik ami megoldhatatlannak tünt, megjavul ami addig "rossz" volt, s lépésről lépésre érzékelni kezded a befolyást a pillanat felett. 

Tudnod kell, hogy a megértésed a körülötted levő világodról, meghatározza a lehetőségeidet. Figyelj, akarj fejlődni, legyen benned szenvedély, s lépj ki a komfortzónádból, hogy az erőfeszítéseket meg tudd tenni. 

A jó hírem, hogy nincs bennünk semmi állandó, csak a változás az. De! A változás első lépése csak és kizárólag önmagad megfigyelése és megismerése lehet. Kezd el!!!